Eva Steinkjers Puslespill -  PSYKODRAMA OG MONODRAMA
Om oss
 
Eva Steinkjers Puslespill drives og eies av sertifisert psykodramaregissør C.P og registrert psykodramaterapeut MNFPSG Eva Steinkjer. Hun er organisert gjennom Norsk Forening for Psykodrama, Sosiometri og Gruppepsykoterapi (NFPSG) Se www.nfpsg.no.
 
Eva Steinkjer er utdannet pedagog med hovedfag i førskolepedagogikk. Hun har gjennom sin hoveoppgave dokumentert kunstformidling for barn 0- 3 år. Erfaringer fra dette arbeidet trekker hun inn i arbeidet som psykodramatiker.
 
Psykodrama ble skapt og utviklet av legen og teatermannen J. L Moreno først på 1900 tallet.  I Norge er denne metoden videreført av Eva Røine. Det er senere opprettet flere institutt med psykodrama som læreform.  
 
I tillegg tar hun oppdrag for TPI (Trondheim Psykodramainstitutt)
 
Psykodrama anvendes på flere områder i samfunnet. Pedagogikk, veiledning, selvvutvikling, terapi, organisasjons-utvikling mm.
 
Eva Steinkjer tilbyr tjenester innen veiledning, selvutvikling og terapi. Monodrama er et godt alternativ eller supplement til psykologbehandling. Mange som kommer til samtaler uttrykker at de trenger "noe mer" enn samtalen. Mange sier at de får tak i "leken" gjennom denne terapiformen.  
 
TA KONTAKT FOR SKREDDERSØM av KURS og VEILEDNING!
spontanitet og kreativitet
i fokus!
 
 
STUDENTVEILEDNING
(inntil 45 min,
oppgaver, prosjekt, eksamenspress...)
Kr 400,-
 
MONODRAMA
(individuell estetisk veiledning/terapi...
75 min)
Kr 550,-
 
KREATIVE GRUPPER
(skrivekurs, utviklingsgruppe
pr kveld)
Kr 300,-
 
 
HELGEKURS
(egne priser)
 
 
VEKst
Våg å sjå
tornane på stilken.
Ikkje stir deg blind på blomen.
Berre då kan rosa
bli heil og fullkomen
 
Eva - 98
 
 
Webside drives av  Vistaprint